pastarätter

Alla pastarätter(utom lasagne al forno) kan göras både glutenfritt och-/eller laktosfritt.
Kostar 20kr extra.

* Lasagne al forno                                                                                                          139kr

Serveras med ruccola.

* Pasta diablo                                                                                                                        185kr

Oxfilé, lök, paprika, champinjoner, sambal oelek, vitlök, grädde, ruccola och parmesanost.

*Spagetti bolognese                                                                                                   139kr

Serveras med ruccola

*carbonara                                                                                                                             149kr

Bacon, grädde, lök, nymalen svartpeppar, parmesanost, ruccola och toppad med en äggula.

*mafioso                                                                                                                                       169kr

Fläskfilé, lök, paprika, champinjoner, gorgonzola, grädde

*skaldjurspasta                                                                                                              185kr

Serveras i vitvin och tomatsås med scampi, handskalade räkor, grönmusslor, kräftstjärtar, ruccola och parmesa

*PASTA VEGETARISK                                                                                                          139kr

Serveras med säsongensgrönsaker, tomatsås, ruccola, grädde och parmesansås.

*Spenat lasagne                                                                                                                139kr

Serveras med ruccola.

*Pasta salmone                                                                                                                  185kr

Laxfilé, purjolök, vitlök, grädde, tomatsås, vitvin och parmesanost

*penne alfredo con vitello                                                                              180kr

Pennepasta med kalvfilé, kantareller fräst i olivolja med grädde, dijonsenap,
vitvin och vitlök
. Toppas med ruccola och parmesanost.